Jaahas mitäpäs tällä kertaa:)

Ei olisi saanut juhlia liian aikaisin, avomiehen vakituinen työpaikka oli totta vain 4h, kesken työpäivän pomo ilmoitti, että hänen kaverillaan huono tilanne ja tämä tarvitsee pikaisesti töitä. Tämä tarkoitti sitten sitä, että avomies sai lähteä. Sai toki palkan tältä 4tunnilta, jonka oli hukkaan heittänyt.
Ei voi muuta sanoa kuin erittäin epäreilua!!!!!

Avomies olisi tarvinnut varmasti yhtä kipeästi ellei kipeämmin tätä työpaikkaa..


Pappa sitten selvisi jalan poistosta, tänään on siirretty takaisin oman terveyskeskuksen vuodeosastolle. Kuulema melko hyvin toipunut leikkauksesta.


Hahaa olipahan avomiehen veljellä tänään hyvä ilme kun sai lahjaksi pyykinpesupulveria ja huuhteluainetta.. ei yhtään ihmetellyt  moista:) Tuumasi vain että näillehän on aina tarvetta.Hymy muuttui vähän leveämmäksi kun avomies ja appi kävivät autolta hakemassa sinne unohtunutta puhelinta.. Pesukoneen kanssahan he sieltä sitten tulivat:) Tarpeen kuulema oli tämä lahja:P
Tänään tuli syötyä masu täyteen kaakkua ja huomenna isänpäivänä jatketaan, anoppi luvannut leipoa kaakun ja tarjota hirvikäristystä, njam.


Jingakin jopa tänään kun oltiin koirapuistossa lähti ihmeen kiltisti mukaan sieltä, ei tarvinnut edes hirveästi houkutella. Olisikohan johtunut siitä, että pari kertaa tuli siltä piilouduttua niin sille iski hätä jos vaikka jättävät:)

Kovasti Nalli yrittää aina sabotoida tätä koneella oloa, hyppää pöydälle ja puskee. Meinaa tulla klikattua vahingossa palaa tallentamatta, jolloin koko teksti katoaa..Mokomakin=) Tai sitten sitä vaan suututtaa kun ei pääse sättäileen koneelle.
 
2047795.jpg