Heippa.

On tullut taas pidettyä taukoa blogin kirjoittamisesta. Viime viikolla vapaa-ajan on vienyt lapastelua. Ajattelin, että olisi kiva tehdä lapaset. En ollut niitä melkeinpä kymmeneen vuoteen tehnyt. Kyllä oli anoppikin ihmeissään kun arvuuttelin mitä tuli ostettua kaupasta. Ensimmäisenä hän tokaisi, ettei ainakaan mitään käsitöihin liittyvää=) Tulosti hän kuitenkin lapasten teko-ohjeet netistä.
Nyt onkin sitten 3paria lapasia valmiina.  Ja vielä olisi ainakin yhdet suunnitteilla xD

Auto on sitten kunnossa, uusi käytetty laturi vaihdettiin ja auto rullaa jälleen:)
Ja avomiehellä on sitten jälleen työpaikka, työt alkaa maanantaina! Jihuu.

Sunnuntaina käytiin viemässä kissat vanhemmilleni hiirijahtiin, siellä on niin ovelia hiiriä etteivät mene edes loukkuun! On ollut oudonhiljaista kotona nyt kun ei koirakaan ole mikään kovaääninen. Eikä ole ollut kukaan yöllä tallomassa naamaa tai syömässä hiuksia:)
Päätettiin sitten ettei koiruli saa enää  majailla sohvalla, sohva aina täynnä karvoja ja kuraa. On ollut Jingalla opettelua nyt pedille. Paaljon herkkuja kuluu varmasti:P
Lumesta (,joka jo sulanut pois) Jinga on ollut tosi innoissan. Siitä on hauskaa loikkia jänisloikkia hangessa ja tunkea koko pää lumeen. Lumipallojen perässä on kiva pomppia!

Eilen ostettiin ensimmäinen joululahja, loput ostettava puolessa välissä kuuta. (Tilipäivä:D) Joulukorttien kirjoittelukin on tässä kohta edessä. Kylläpä aika rientää.
Joulukoristeita tuli myös vähän ripoteltua, kyntteliköt ikkunalle ja kranssi oveen.
Kelit eivät vaan ole mitenkään jouluiset,. kunpa edes jouluna olisi lunta!
Nyt lisään kuvat päpälätumpuista tuonne ja sitten tuttuja vieraita odottelemaan!