No niin nyt on sitten joulu vietetty ja huomenna vastaanotetaan uutta vuotta. Ehdinpäs tehdä siskolleni lahjaksi vaaleanpunaiset lapaset! Täytyy kyllä myöntää, että tiukille meni. Laitan tuonne lapastelua sivuille kuvan niistä.
Aaton aattona kiiruhdin töistä kotiin nopeasti, jotta pääsime lähtemään vanhempieni luokse. Avomieheni töistä tullessaan nappasi siskoni ja hänen avomiehensä kyytiin. Vaihtoi nopeasti vaatteet ja auton nokka kohti maaseutua. Kissamme olivat olleet vanhemmillani hoidossa viikon verran. Oli tänä aikana tainnut kissakuume iskeä ja äiti olikin kiikuttanut yhden löytökissoissa tuvan lämpöön. Kovasti kyllä näytti siltä, että kissa oli tullut jäädäkseen.
Laitanpa tähän kuvan n.4-5kkn ikäisestä Batmanista, joka oli uskomattoman rauhallinen ja hyväluontoinen kissa. Eipä saanut Jingakaan kynttä kuonolleen vaan kevyesti tassulla tönäisi Batman. Batman nimi tulee kuulema siitä, että se roikkui aina navetassa verkossa milloin mitenkin. Ja kieltämättä onhan se ihan Batmanin näköinen!

2189226.jpg

Jouluaatto aamuna kävimme haudoilla sytyttämässä kynttilöitä. Äitini alkoi valmistamaan jouluateriaa sillä olimme sopineet viettävämme aattoillan avomieheni vanhempien luona. Jinga nautti kun sai maalla juoksennella vapaana, siellä se sentään ei alkanut temppuileen vaan totteli ihan nätisti. Lumipeto pääsi pomppimaan pehmeässä pakkaslumessa ja jahtaamaan lumipalloja. Siskoni avomies tuumasi touhua katsellessaan, että voisi luulla meidän hankkineen jäniksen eikä koiran:)
Söimme jouluruuan ja vanhempani avasivat paketit ja saimme kuulla kuinka olimme taas menneet hankkimaan lahjoja vaikka olivat sanoneet, ettei saisi ostaa mitään. Tyytyväisiltä vaikuttivat kuitenkin loppujen lopuksi.


2189232.jpg

Sitten taas tavarat autoon, että ehditään avomiehen vanhempien luokse.
Sielläpä oli sitten komia kasa lahjoja kuusen alla, joku ainakin oli ollut kilttinä.
Mutta ensinpä oli syötävä. Sitä tulikin syötyä mahansa niin täyteen, että oli aivan tuskallista istua. Hetki pitikin seisoa pöydästä nousemisen jälkeen. Sulattelimme jonkun aikaa kinkkua, käytimme avomiehen kanssa karvakuonoja lenkillä. Ne olivatkin aika poikki lahjojen avaamisen aikaan kun olivat riehuneet jo muutaman tunnin ajan.
Pukki oli tuonut mm. pyyhkeitä, yöpaitoja,villasukkia, trivial pursuitin ym ym. Loppuilta menikin glögiä juodessa ja trivialia pelatessa, olipahan muuten vaikeita kysymyksiä!!


2189264.jpg

Tapaninpäivä meni töissä. Oli onneksi rauhallinen päivä. Illaksi suuntasimme riisipuurolle appianoppilaan, illalla pelasimmekin vuorostaan aliasta, peli vei niin mennessään, että välillä tuli huudeltua arvauksia muidenkin selitysvuoroilla:) En halua kehuskella, mutta meidän tiimi voitti=)
Jingan kaverilla oli jouluaattoyönä alkanut juoksu ja Jingalla alkoi tapaninpäivänä. Meillä ei tietenkään ollut mukana juoksupöksyjä. Oli tuunattava vauvan housuvaippoja. Olikin sitten kaksi vaippapeppua:) Meillä ainakin Jinga tykkäsi enemmän niistä vaipoista kuin koirille tarkoitetuista:D

Avomiehen veli oli koko joulun ajan flunssassa ja onnistui tartuttamaan sen koko poppooseen. Nyt täällä onkin kärvistelty flunssan kourissa. Eilen lähdin aikaisemmin töistä kun olo oli kehno ja lämpöäkin oli. Tänään aamulla kävin sitten työterveydessä hakemassa sairaslomaa. Seuraavan kerran töihin 8päivän päästä, koska ylihuomenna alkaa pitkä vapaa:)

Huomenna on oltava kunnossa sillä kaikki tulevat vuorostaan meille. Luultavasti syömme, valamme tinaa, pelaamme tai katsomme elokuvan. Sekä tietenkin ammumme raketteja!
Laitan kuvan kasasta, joka huomenna taivaalle ammutaan.
2189310.jpg

Toivotankin kaikille Onnellista Uutta Vuotta 2009!  Kiitokset Piukulle mieltä lämmittävästä kommentista!:)