Inhottavan kylmää ulkona ja Jinga ei ole moksiskaan. Se voisi olla ulkona vaikka kuinka, mutta kun emäntä ei tarkenePäättämätön  Tässä on nyt muutaman päivän ajan ollut kirpakkaita pakkasia kylmän viiman kera, joka vielä tehostaa pakkasen tuntua. Haluan kesän tänne, heti nyt!Nauru Eilen työkaveri, joka oli ollut 2viikkoa Thaimaassa kertoi kuinka joka päivä oli ollut +30 astetta lämmintä. EpäreiluaKieli ulkona

Talvinen Laajavuori.

 Eilen taas käytiin Ekocenterissä, tällä kertaa yhdessä avomieheni sekä äitini kanssa. Isäni ei halunnut mukaan vaan jäi meille sohvalle nukkumaan. Löydöistä kuvaa kirpputorilöytöjä sivulla. Vanhempani toivat paketin tullessaan vietäväksi kummitytölle. Tänään käydäänkin me ostamassa kummilahja pikkutytölleHymy Kunhan avomies pääsee töistä. Pari viikkoa sitten loukkasi avomies töissä sormensa. Se vieläkin turvoksissa ja punoittava. Kynsi osittain irronnut. Kävi silloin kyllä heti lääkärissä kun se tapahtui, mutta vain kuvasivat sen ja murtumaa ei ollut. Nyt näyttäisi, että sormi tulehtunut. Käy tänään lääkärissä sitä näyttämässä.

Ensi viikon tiistaina äitini täyttää 50vuotta ja mennäänkin porukalla syömään Rossoon. Syksyllä äitini juhli syntymäpäiviään yhdessä isäni kanssa joka täytti 60vuotta. Ostettin silloin lahjat molemmille. Nyt äitini onkin vannottanut, ettei lahjoja saa ostaa. Eipä tiedä, että lämmittävä paketti on häntä oottamassaKieli ulkona Tai no kunhan tänään käyn ostamassa lisää Rustika lankaa ja saan toisen lapasen vielä valmiiksi.