Öitä kaikille! Huomasin tuossa, että tänne tulee aina kirjoiteltua iltaisella tai yömyöhällä. Mistähän moinen:) Avomies pelaa XBOXilla niin ajattelin nyt olevan hyvä hetki päivittää tätäkin hieman.
Maanantaina alkoi sitten viikon mittainen hengähdystauko töistä. Kummempia suunnitelmia lomalle ei ole, eikä sitä aina tarvitsekaan suunnitella lomaa täyteen ohjelmaa.
Tänään ei ole ollut oikein hyvä päivä. Ensin netti napsahti kiinni,, tällä hetkellä kännykkänetillä täällä. Sitten avomies soittaa töistä, että on kaatunut sohvanosaa kantaessa laatikon päälle ja sohvanosa tullut hänen päälleen. Selkänsä oli siinä loukannut. Lääkäri määrännyt lepoa ja buranaa.
Myöhemmin illalla soittelin äidille, kertoi papan olevan keskussairaalassa. Vuodeosastolla pappa onkin jo pitkään ollut. Toisessa jalassa kantapäässä ja lonkassa olleet makuuhaavat eivät ole lähteneet parantumaan. Jalka on kuoliossa ja se aiotaan amputoida. Leikkaus luultavammin huomenna tai siis tänään kun kello jo noin paljon. Äiti oli sanonut, että jos leikkauksessa papan sydän pysähtyisi ei enää elvytettäisi. Äidille oli sanottu, että jos papan sydän pysähtyisi häntä yritettäisiin elvyttää.. on kuulema jotenkin erilainen toimintatapa tälläisessä tilanteessa... Tiedä sitten.. Papallahan paljon sairauksia, mm. aivohalvaus ollut,joka vienyt liikuntakyvyn, diabetes, mätäpesäkkeitä maksassa ja haimassa...

Että sellainen päivä tänään.. Lisäsin muutaman kuvan tuonne kuvagalleriaan ja sain vihdoin jotakin kirjoitettua myös Jingasta. Oli pakko lopettaa tämä kirjoittaminen, kun alkoi jo tuntua siltä ,että kirjaimet hyppii silmissä ja kirjoitusvirheitä tulee roppakaupalla:)
Toiste taas lisää...


        1994909.jpg
Muistaakseni kuva napattu auton ikkunan läpi.