Maalla tuli silloin käytyä porukalla. Pakko sanoa, että meiä volvo on kyllä tilaihme. Sedaniin mahtuu hyvin 4henkilöä sekä kaksi ei niin pientä koiraaNauru Että jos joku volvoa pieneksi autoksi haukkuu niin ai jaiKieli ulkona Kattelin tuossa yksi päivä kuvia koneelta ja löysin kuvia volvosta vahauksen jälkeen. Käsipelillä kahteen pekkaan tehtiin tai mä tein melkein suurimman osan ku avokki lähti sit liesuamaan isäni kanssa. Muistaakseni oli jo syssyä ja tuuli sen mukainen. Mutta hiano siitä tuli.

Samalla maalla käynti reissulla saatiin sitten kuulla, että meistä tulisi avokin siskon pikku tytön kummeja. Kuvia tulevasta kummitytöstä löytyy anopin blogista.

Koirathan tietenki riehuivat itsensä väsyksiin maalla. Välillä kävivät sisällä huilaamassa ja taas pyrittin ovelle, että pihalle kiitos. Batmankin(vanhempieni kissa) suhtautui ihmeen rauhallisesti tähän koiraparivaljakkoon eikä koiratkaan innostuneet kissaa kiusoittelemaan.

Laitoin ylle pari kuvaa tyttöjen juoksuhippaleikeistäHymy

Viime lauantaina käytiin Laukaantien kirpputorilla ja sieltä tehtiin korillinen löytöjä ja tänään kävin Ekocenterin katsastamassa. Sainkin idean tämän päiväisen reissun jälkeen laittaa tänne uuden sivun pelkästään kirpputorilöydöille.  Pakko sanoa että hyviä tuotteita löytää kirpputoreilta ja osa tuotteista onkin melkein uudenveroisia. Tänään mennään uudestaan käymään tuolla Laukaantiellä kun ostin sieltä lankakerän ja tarvitsen lisää kyseistä lankaa projektiani varten.

Rupeankin nyt sitä kyseistä sivua tekemään, että ennätän ennenkuin avokki tulee töistä ja pitää lähteä.

Kun käyt sivuillani jätähän ihmeessä jotakin kommenttia!Hymy