Ajattelin tehdä pikakelauksen, että mitä tässä välissä on tulut touhuttua. Alkaen viime kesästä johon edellinen kirjoitus loppuu Minut tuntien jaarittelen tähän taas romaanin mittaisen tekstin, joten koittakaa jaksaa lukea.

Toukokuussa 2009 vietimme viikonlopun mökillä. Vanhempieni naapurit vuokraavat mökkejä ja he antoivat isälleni syntymäpäivälahjaksi viikonlopun "Saksan" mökillä.


Siskon koira Nella ja äitini.

Ihana yllätys odotti meitä jääkaapissa kun sieltä löytyi alla oleva kääretorttu kakku. Kyllä oli hyvää!

Viikonloppu meni ollessa, grillaillessa ja saunoessa. Tulipa sitä todennäköisesti  myös hirviä säikähdettyä iltalenkillä koirien kanssa. Pimeässä muistuttivat karhuja, Hyvin nopeaan käveltiin kiireesti takaisin mökille  Pästiinpä nauttimaan myös komeasta näkymästä iltalenkillä, aurinko oli juuri laskemassa Hyötyjärven taakse.


Tämä viikonloppu tuntui jo pieneltä lomalta ja tämän turvin jaksoi odottaa kesälomaa. Viikonloppu oli muuten aurinkoinen, mutta lähtöpäivänä kuului ukkosen jylinää ja taivas näytti synkältä. Juuri kun oltiin saatu loppusiivous tehtyä ja alettin siirtämään tavaroita autoon alkoi taivaalta tulla rakeita. Hopun kera koirat , tavarat ym. autoon kiireesti ja vanhempieni luokse.


Kesäkuussa alkoi kesäloma ja olimme suunnitelleet avomieheni kanssa, että käymme päivän reissun jossain kaupungissa. Päätimme käydä Savonlinnassa ja siellä tietenkin oli pakko käydä Olavinlinnassa. Jinga siskolle päivähoitoon ja auton nokka kohti Savonlinnaa.


Päivä oli aluksi pilvinen,mutta lämmin. Ensimmäisenä kävimme kiertämässä Olavinlinnan, jonka jälkeen tuli nälkä ja päätimme lähteä kävellen etsimään ruokapaikkaa. Pienen etsinnän jälkeen löydettiin ruokapaikka. Ruokailun jälkeen jatkoimme kierrosta ja tutustumista kaupunkiin. Kävelimme aika paljon tämän päivän aikana,mutta se ei haitannut lainkaan.


Loppujen lopuksi aurinkokin tuli esiin alkoi lämmittää ihan mukavasti ja nautimmekin torin laidalla jäätelöt ennen kuin kävimme vielä Olavinlinnasta ostamassa tuliaiset ja suuntasimme takaisin kotia kohti.

 


Jaahas,nyt en löytänytkään koneelta tarvittavia kuvia, joten jatkan juttua kunhan saan ne