No niin tämä on nyt toinen yritys vuodattaa tänne. Äsken oli pakko käynnistää kone uudelleen kun jäi jumiin tämä vuodatus. Nyt paremmalla onnella.

Niin se vaan sitte loppu, loma meinaan. Ei tuosta yhdestä viikosta tullut kuin äkäiseksiCool

Perjantaina 13.päivä käytiin pilkillä. Tai itse niinkään pilkkinyt vaan kuljettiin Jinkun kanssa jäällä ristiin rastiin. Se oli välillä ihmeissään moisesta touhusta ja kun väsy iski niin se kaivoi itselleen hankeen kuopan ja laittoi sinne pötkölleen.

Kai se jollain tavalla toi epäonnea tuo 13.päivä kun ei tullut fisun fisua. Ei edes pikkusinttejä kissoille tuliaisiksi. Viihdyttiin jäällä jopa sellaiset kolmisen tuntia eikä onneksi tullut edes vilu.

Tehtiin pieni nuotio, jossa kärvennettiin makkaraa ja lihapullia. Tuhosimme Jinkun kanssa lihapulla-paketti kahteen pekkaan.

Samana päivänä käytiin illalla isolla lössillä Raxissa änkemässä massut täyteen sapuskaa.

Loman aikana saatiin aikaseksi siivota myös parveke, joka ollut murheen kryyni koko talven. Nyt on mieli iloinen kun se siistiltä näyttääHymy

Lauantaina Jinkun kanssa aamulenkillä tuli vastaan Jingan pari koirakaveria, jotka melkein 4kertaa Jingaa pienemmät. Riehui niiden kanssa niin antaumuksella, että unohti itse olevansa flexin päässä ja että emäntä on toisessa päääsä. Otti sellaisen spurtin, että lensin mahalleniYllättynyt Eipä siinä lennossa onneksi kuinkaan käynyt.

Samana päivänä tuli appiukko pelaamaan meille xboxilla mm. DOA 4:sta ja itsekin sitä pelasin. Kyseessa taistelupeli. Seuraavana päivänä olo oli kuin hakatulla. Olin varmaan niin antaumuksella pelannut, että sain vatsalihaksetkin kipeäksiNauru osa kipeydestä johtui varmaan myös tuosta ilmalennosta.

Tosiaan tänään takaisin töihin palasin ja tekipäs tiukkaa aamulla nousta, kun viikon ajan tottunut myöhään nukkumaan. Mutta kyllä se tästä taas. Kesälomaa ootellessaCool

Laitan tähän vielä loppuun muutaman kuvan meidän hauvasta

Mä mökötän kun kukaan mun kans leiki. Avokki taustalla pelaileeHymy

Haum se on mun dino.

tänne se

Hahaa sainpas sen dinon sekä vielä lisäksi uuden köysilelun! Ei ollakaan vähään aikaan ostettu noita, kun neiti tuhonnut ne melkein aina samantien. Nyt ihme kyllä vielä melko hyvässä kunnossa.

Käykäähän taas kirpputorisivulle kurkkaamassa aikanne kuluksi.

Nytpä taidan lopettaa vuodattamisen ja painua unten maille, amulla jälleen aikainen herätys.